seni nggawe kaca


YOUR Prestige KACA PARTNER

Product / Design Industrial

More

Babagan awake dhewe

Xuzhou Yitian Import & Export Co., Ltd, wasis ing produksi lan Advertisement saka roducts kaca packaging, plastik lids, huruf aluminium, lids Manganese lan produk packaging.
We gawé cetha, amber, ijo, seri biru produk packaging kaca, produk utama kalebu gendul eliquid, gendul kosmetik, gendul lenga penting, gendul omben-omben, botol inuman, gendul spice, medicine
gendul, botol kaca, kaca mason jar, lan etc, uga karo lukisan, decal, Golden stamping panas, stamping panas salaka, printing layar, transfer printing, liwat printing, sandblast, Frost, polishing, nglereni, engraving,
aksara lan teknologi jero-Processing liyane.

aplikasi Product

More