уметност на правење стакло


ПРЕСТИЖ ВАШИОТ ПАРТНЕР СТАКЛО

Производ / индустриски дизајн

Повеќе

за нас

Xuzhou Yitian Увоз и извоз копродукции, Ltd специјализирана за производство и продажба на стаклена амбалажа roducts, пластични капаци, алуминиум капи, лимот капаци и други пакување производи.
Ние произведуваме јасно, портокалова, зелена, сина серија стакло пакување производи, главните производи вклучуваат eliquid шишиња, козметички шишиња, од суштинско значење шишиња масло шишиња алкохол, пијалаци шишиња, зачин шишиња, медицината
шишиња, тегли, стакло масон тегла, и слично, исто така и со сликарство, decal, златни топла печат, сребро топла печат, печатење на екран, трансфер печатење, со текот на печатење, исчистат, мраз, полирање, сечење, гравирање,
букви и други технологија длабоко обработка.

примената на производот

Повеќе