seni nyieun kaca


Anjeun pamor Kaca pasangan

Produk / Desain Industrial

Tambih deui

Tentang Kami

Xuzhou Yitian Impor & Ékspor Co., Ltd, specializing dina produksi sarta diobral di roducts kaca bungkusan, lids plastik, midang aluminium, lids tinplate jeung produk bungkusan lianna.
Urang ngahasilkeun jelas, Amber, héjo, runtuyan biru produk bungkusan kaca, éta produk utama kaasup botol eliquid, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol Likur, botol inuman, botol bungbu, ubar
botol, kendi kaca, kaca Mason jar, sarta jsb, ogé kalayan lukisan, decal, emas stamping panas, stamping panas pérak, percetakan layar, mindahkeun percetakan, leuwih percetakan, sandblast ibun, polishing, motong, ukiran,
lettering jeung téhnologi jero-processing lianna.

aplikasi produk

Tambih deui